Efter at have fået morgenmad – dog unden Unterberg!! kom kaptajn Freddy hen og spurgte om Lene og jeg ville tage den første føring ud af Brørup by (dvs ca 25 meter) og vi slog straks til, hvorefter han sagde at føringer her var på mindst 25 KILOMETER…. såå det. Det gik nu rigtigt fint og der var TP (tissepause) efter 25 og yderlige 25 var 1. depotstop med kaffe frugt osv.

Efter yderlige 60 km holdt vi frokost ved pølsemanden ved Otto Duburg. Lene var ikke imponeret med udvalget, og gik ‘i a grænskjosk’

Vejret var egentlig fint i starten, men det virkede som om jo tættere vi kom hotellet desto værre blev vejret og de sidste 10 km var med lyn og torden, og himmel og hav stod i et, meeen vi kom alle frem våde og forfrosne.

Fint hotel med mange håndklæder….

Vi havde 3 punkteringer, hvor feltet så sætter hastigheden ned (til en 20km i timen) servicebilen skifter hjul og den uheldige, bliver så hjulpet tilbage til feltet af et par af de friske unge mænd (vandbærene :-)) ligesom ved TdF.

Hvordan er det, en god start er halvvejs i mål????

Dagens spørgsmål:

Finder Kenneth ud af om en god trekant er bedre end en ond cirkel?

— Data —

Afgang 20.07.19 kl 9.10 fra:
Papuga-Rejser
Tømmervej 3, 6650 Brørup

174 km, 700 højde meter, 2 punkteringer og Michaels nye fordæk der eksploderede HØJLYDT.

Ankomst kl. 17:20
Hotel Wittensee – Schützenhof GmbH
Rendsburger Str. 2
D- 24361 Gross Wittensee
http://www.hotel-wittensee.de


Flere billeder:HER

Comments are closed