Pitigliano

En fabelagtig by nærmest hugget ud eller rettere ind i et lodret bjerg.Vi ankom et par timer før den øvrige gruppe. fik checket ind på det mindste 3 stjernede hotelrum jeg har set. toilettet er på størrelse med et skab, hvor man kan sidder og skide, samtidigt med man børster tænder i håndvasken og vasker tæer i bruchenichen, men men hvad gør det når man har en helt utrolig flot udsigt – som dog ikke kan ses fra toilettet…

Vi er en lille gruppe på 5q og 8m. Flere af dem virker som mere end normal habile cykelryttere.
Guiden Søren og cykel mekanikeren Frederik tog os på en lille byvandring med nogle gode historier, Derefter var der Toscansk aftensmad, med masser af gris, Lene fik nu kun en halv oplevelse…
Så var der dans på torvet med live coverversioner af bl.a Hvor skal vi sove i nat…

#

Comments are closed